Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 ianuarie 2013

INTERVIU cu fratele lui Cosmin MPFM2, Florin Badila



Un membru al familiei Badila, Florin, fratele lui Cosmin , a avut amabilitatea sa ne acorde urmatorul interviu.


Redactor M: Cum il descrieti pe fratele dvs., Cosmin Badila ?
Florin Badila:Cosmin este un baiat ok din toate punctele de vedere. Este un baiat intelegator, timid, putin orgolios dar totodata si foarte iubitor. Stie sa aprecieze ce are langa el. 

Redactor M: Dar pe mama dvs., dna Emilia, cum o descrieti ?
Florin Badila:Mama este o persoana ambitioasa, intelegatoare, foarte buna daca stii sa te apropii de ea dar si foarte orgolioasa.

Redactor M:De ce exista animozitati intre doamna Emilia si Cristina ?
Florin Badila:Datorita faptului ca Cristina nu este asa apropiata de mama cum si-ar dori ea si ca nu-i cere anumite sfaturi pe care ar trebui sa le stie o fata pt fiul ei.

Redactor M: Ce trebuie sa schimbe  Cristina pentru a se intelege mai bine cu mama dvs?
Florin Badila:Cristina ar trebui sa fie mult mai apropiata de mama, sa-i ceara anumite sfaturi, sa fie mai rezervata cu prietenia fata de Stefania, sa nu comenteze despre altii si in orice problema sa se consulte numai ei trei .

Redactor M: Credeti ca relatia lor va rezista pana la Marea Finala si se vor casatori ?
Florin Badila: Da sunt sigur ca acest cuplu va rezista pana la Marea Finala dar numai cu conditia ca mama sa nu o mai critice atat pe Cristina si sa lase amandoua orgoliul deoparte sa se inteleaga. Cred ca se vor casatori pentru ca prea mult se iubesc.

Redactor M: Ce mesaj aveti pentru fanii Cristinei si ai lui Cosmin?
Florin Badila: Pentru fanii acestui cuplu minunat le doresc un an plin de impliniri sa fie in continuare alaturi de ei, sa-i sustina neconditionat pt ca cu ajutorul lor or sa fie INVINGATORI. VA IUBESC SI BAFTA MULTA C&C SI D-NA EMILIA!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VIDEO - LORENA, cantareata