Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 iulie 2013

Cartile sunt facute ! Florentina va parasi competitia.Click aici sa afli cine spune asta


Doamna Dana, care a fost saptamana trecuta prezenta in studiourile MPFM , in calitate de sustinatoare a Florentinei, face DEZVALUIRI: "Am fost sunata de catre cei din staf si mi-au spus ca nu pot merge la Stefanesti sa o astept pe Flori.Mi-au mai spus ca daca Flori va dori ma v-a contacta ea.Ieri mi-au spus alteceva....Veniti sa o luati pe Flri?Ca noi vrem sa-i asiguram hotelul!....am ramas uimita...deci ei stiu ca iese ea!Si vroiau sa scuteasca banii de hotel!Le-am raspun ca o plac pe Flri,ca ea vrea sa ne vedem dar....nu sunt eu in masura sa iau decizii in locul ei!.....deaceea am fost sunata azi sa nu mai merg....ceva de genul.....DACA NU O IEI ACASA ,DE CE MAI VII AICI???"

2 comentarii:

  1. Mie mi se pare ciudat ca am vrut sa votez si nu am putut, desi nu votasm deloc in acea zi si nici in alta zi, mi-a aparut msg ca am votat si nu pot decat o singura data pe zi (???).
    Apoi, la voturi era urmatorul clasament ( cand nu am putut sa votez) :
    1) dragos - pe primul loc, cu cele mai multe voturi
    2) Florentina - pe locul doi
    3) Cornelia - pe ultimul loc cu cele mai putine voturi, deci ea ar fi trebuit sa iasa ...

    Am impresia ca este un scenario din partea emisiunii, ei conduc in asa fel incat sa iasa castigator cine vor ei .... nu este real votul, parerea mea!

    RăspundețiȘtergere

VIDEO - LORENA, cantareata